facebook
twitter
instagram
0 (532) 460 09 93
BLOG
Neler Yaparız
Kayseri de Ücretsiz İçme Suyu Testleri Başlıyor

Kayseri de Ücretsiz İçme Suyu Testleri Başlıyor

                                 

                     SAĞLIĞINIZ İÇİN SAĞLIKLI SU TÜKETİN

İçtiğimiz su, sağlığımız açısından hayati öneme sahip. Kayseri’de başlatılan bir proje ile kentte içme suları ücretsiz olarak test edilmeye başlanıyor.
Kayseri’nin en yaygın satış ve pazarlama ağına sahip olan Yagmur Su Arıtma Sistemleri, Kayseri’de başlattığı pilot proje ile insan hayatının vazgeçilmezleri arasında olan içme sularını vatandaşların adresine giderek ücretsiz test ediyor. Uzman ekipler, içtikleri suyu test ettirmek isteyenleri ziyaret ederek, son teknolojik cihazlarla sularını analiz ediyor. İnsan vücudunun üçte ikisini oluşturan su konusunda halkın bilinçlendirilmesinin hedeflendiği kampanya boyunca, Kayseriler’in 0 352 222 14 00 no’lu telefondan çağrı merkezini arayıp adreslerini yazdırmaları yeterli.
Uzmanlar, içtiğimiz suyun; kana karışarak besinleri ve oksijeni hücrelere taşımak, vücut ısısını dengelemek, metabolizmayı düzenlemek, vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlamak ve enfeksiyonlarla savaşmak gibi birçok önemli görev üstlendiğini belirterek, gelişmiş su arıtma sistemleriyle arıtılan içme suyu kullanmayı tavsiye ediyor.
TÜBİTAK’ın desteğiyle Türk mühendisler tarafından geliştirilen Oscar Water Reverse Osmosis su arıtma sistemleri,  ABD merkezli Ulusal Hijyen Vakfı (NSF) tarafından bütün parçaları 3 yıllık uzun araştırma ve testler sonrası onaylanan Türkiye’de üretilen tek su arıtma sistemi olma özelliğiyle büyük beğeni topluyor.
İÇTİĞİNİZ SUYUN TEMİZLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ
Su kirliliğinin insan sağlığını büyük oranda tehdit ettiği gerçeğiyle hareket eden Yagmur Su Arıtma Sistemleri, Oscar Water Reverse Osmosis sistemi içinde bulunan; Sediment Filtre, Granül Aktif Karbon Filtre, Blok Karbon Filtre, Membran Filtre ile sudan çamuru, tortuyu, pası, kumu, tozu, kötü kokuyu arındırıyor ve Mineralli Karbon Filtre sayesinde de temiz suya mineral takviyesi yaparak zenginleştiriyor. Ayrıca pH oranını da düzenleyerek kullanıcının yumuşak ve sağlıklı su içmesine olanak sağlıyor.
Kayseri ve ilçelerinde yetkili servis noktasıyla kullanıcılara teknik destek sağlayan Yagmur Su Arıtma Sistemleri, herkesi sağlıklı ve temiz su içmeye davet ediyor. Sudaki biyolojik kirliliğe sebep olan bakteri, virüs ve parazitleri temizleyen Oscar Water Reverse Osmosis sisteminin bakımının da uzman ekipler tarafından düzenli olarak yapılması gerekiyor.

 

Kayseri su arıtma servisi

Yağmur su arıtma sistemleri olarak servis bünyemizde her marka ve modeldeki su arıtma cihazlarının filtre ve yedek parçaları bulunmaktadır. Sizde cihaz alıp bakım ve servis konusunda sıkıntı yaşıyorsanız hemen bizi arayın

İletişim Bilgilerimiz:

Adres:Cumhuriyet mah aytar sk çarşıbaşı iş merkezi no 1/205 Melikgazi/Kayseri

Gsm: 0505 653 09 93

Tel: 0352 222 14 00

 
Kayseri de Ücretsiz İçme Suyu Testleri Başlıyor | Kayseri Su Arıtma Tamiri | Kayseri Su Arıtma Servisi