facebook
twitter
instagram
0 (532) 460 09 93
BLOG
Neler Yaparız
Kayseri Su Arıtma Fiyatları Ve Su Arıtma Satış Sonrası Servis Hizmetleri

Kayseri Su Arıtma Fiyatları Ve Su Arıtma Satış Sonrası Servis Hizmetleri

Kayseri Su Arıtma Fiyatları Ne Kadar?

Su arıtma cihazı almayı düşünüyorsunuz ama cihazlar hakkında hiç bir bilginiz yok hangi cihazı alacağınıza karar veremiyorsunuz bu noktada doğru makaleye ulaştığını bildirmek isteriz. Kayseri de su arıtma cihazı almadan önce neden su arıtma cihazı almanız gerekiyor bunu tek cümle ile açıklayalım "Temiz Su İçmek İçin"

  • Almak istediğiniz su arıtma cihazı sizin için uygun mu uygun değilse ne olabilir. Öncelikle evinizdeki şebeke suyu basıncı yeterlimi yeterli değilse üründe pompa olması gerekli musluğunuzu açtığınızda su basınçlı geliyor ise pompasız arıtma cihazı alabilirsiniz. genelde il merkezlerinde su basıncı yeterlidir ama yüksek katlı binalarda üst katlarda oturuyor iseniz mutlaka pompalı model tercih ediniz. (Pompa filtrelere suyu basınçlı pompaladığı için kullanılır. Ters ozmozlu sistemler düşük basınçla çalışmaz)
  • İkinci bir özellik ise mutlaka 5 aşama veya 6 aşama modelleri tercih ediniz kesinlikle 4 aşamalı modelleri tavsiye etmiyoruz 5 aşamalı modelleri de kullanabilirsiniz. Peki neden en az 6 aşama derseniz. ters ozmoz sistemleri arıtma yaparken zararlı maddelerin tümünü yok ederken faydalı minerallerin bir kısmını da alır bu yüzden su mineral yönünden fakir olur bundan dolayı 6. aşamadaki alkali mineral filtreleri sayesinde suya gerekli olan mineralleri doğal yönden tekrar geri kazandırır.
  • Açık kasa su arıtma ile kapalı kasa su arıtma arasında ne gibi farklar var bunlardan bahsedecek olursak açık kasa cihazlar ucuza satılıyor tabiki ucuza satılmasınında bazı sebeplari var açık kasa cihazlarda kullanılan plastik kalitesi oldukça düşüktür arıtma cihazında kullanılan filtreler ise 3.sınıf kalitesizdir yani kısaca plastiginde, filtre kalitesinde ve diger aksamlarda ucuz kalitesiz ürünler kullanılıyor bu yüzden de ucuza satılıyor peki saglıksız ucuz bi arıtmadan saglıklı su içebilirmiyiz? tabiki su içilir ama saglıksız ve kalitesiz su içmiş olursunuz.Saglıgınıza yatırım yapmak istiyor ve saglıklı kaliteli bi su tüketmek istiyorsanız alacagınız su arıtma cihazı mutlaka kapalı kasa olmalı.Bizim sizlere tavsiyemiz kapalı kasa su arıtma cihazı çünkü her açıdan kullanışlı saglıklı ve kalite plastigi,filtre kalitesi,diger aksamları 1.sınıf malzemelerden oluşuyor.Kapalı kasa su arıtma cihazları şık duruyor kapladığı alanda  daha az yer kaplar mutfak dolabınızın içini tamamen işgal etmez.Tabi bu işin birde maddi boyutu var. Kayseri su arıtma fiyatları ve piyasasından da kısaca bahsedip bilgi vermek gerekirse kayseri su arıtma fiyatları 600-700 liradan başlar 1700-1900 liraya  kadar çıkar o zaman en pahalısı en kalitelisi diye düşünebilirsiniz ama malesef o da dogru degil  çünkü 1700-1900 aralıgında satan firmalar marka isimlerini kullandıkları için yani biz şu firmayız geçmişimiz şu çalışan sayımız şu diyerek pazarlama gücünü kullanarak satış yaparlar dogrudur çalışanları çok fazladır ve hepsine satış karşılıgı komisyon öderler fakat 1700-1900 e satılan cihazlara baktıgınızda hem küçük tank hemde küçük filtreler kullanılmıştır yani pahalı olan cihazı almaklada kaliteli bir cihaz almış olabilirsiniz fakat tank kapasitesi ve kullanılan küçük filtreleri de göz önünde bulundurmalısınız.Biz yagmur su arıtma sistemleri olarak Kayseri de 1300-1400 fiyat aralıgında kapalı kasa kaliteli ve güvenilir bir su arıtma cihazının satışını satış sonrası servis hizmetine saglıyoruz.Bu arada satış sonrası hizmet demişken bu konudada bazı bilgiler vermek isteriz.Almış oldugunuz Su Arıtma Cihazı nın Kayseride ve diger illerde  servisi varmı filtre ücretleri ne kadar arıza olması durumunda ne kadar servis ücreti talep ediliyor bunları bilmenizdede faydalar var .Bazı firmalarda su arıtma cihazının filtre ücretleri yüksektir ve arıza durumunda yüksek servis ücreti politikası ile kullanıcıları yıpratmaktadır.Biz Kayseri yagmur su arıtma firması olarak her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarımıza devam ettik. arıza durumunda herhangi bir ücretlendirme yapmıyoruz ve kayseri de en kaliteli su arıtma filtresini en uygun fiyata degişiyoruz işimizin devamlılıgı açısından bunları firmamızın kuruldugu ilk günden bu güne kadar hep önemsedik önemsemeye de devam edecegiz
  • Almış oldugunuz su arıtma cihazının Çin malı su arıtma cihazı olmamasına dikkat edin 
  • Müşteri temsilcisi sorduğunuz her soruya anında düzgün ve anlaşılır bir dilde sorduğunuz tüm teknik ve diğer konularda sizlere cevap verebilmeli cihaz hakkında fazla bilgisi olmayan firmalardan ürün tedarik etmeyin sonraki aşamalarda sorun yaşamanız %99 dur.
  • satın alacağınız su arıtma sistemini internet üzerinden siparişle almamanızıda tavsiye ederiz çünkü internet üzerinden satışı yapılan cihazların satış sonrası servis konusunda da sorun yaşayabilirsiniz çünkü bu firmaların çogunun kayseride servisi yok sizi farklı firmalara yönlendirecekler yada bir su tesisatçısına yönlendirecekler biraz uygun almayı hedeflerseniz bu cihazlarda satış sonrasında yüksek ücretler ödeyerek çok daha pahalıya cihaz almış olursunuz.
  • satın alacağınız ürünlerin ileri tarihlerdeki filtre değişim fiyatlarını iyi inceleyin faiş fiyatlara filtre satabilirler kayseri de kapalı kasa su arıtma cihazının ilk başta ürün çok ucuz örneğin 900-1000 tl ye ürün satar sonrasında size yıllık 150-300 arasında filtre maliyeti çıkarırlar. bu tür tuzaklara düşmeyiniz.

su arıtma cihazı hakkında daha detaylı bilgi almak için bizi her daim arayabilirsiniz 0542 456 35 38 numaralı iletişim hattından teknik destek satış ve ürün özellikleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

İletişim Bilgilerimiz:

Adres:Cumhuriyet mah aytar sk çarşıbaşı iş merkezi no 1/205 Melikgazi/Kayseri

Gsm: 0505 653 09 93

Tel: 0352 222 14 00

ETİKETLER

Kayseri su arıtma fiyatları,kayseri kapalı kasa su arıtma,kayseri su arıtma satışı,kayseri su arıtma satışı yapan yerler,kayseri su arıtma satışı yapan firmalar,kayseri su arıtma cihazı satan bayiler,

 

Kayseri Su Arıtma Fiyatları Ve Su Arıtma Satış Sonrası Servis Hizmetleri | Kayseri Su Arıtma Tamiri | Kayseri Su Arıtma Servisi